Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuwbouw Handelstraat

13 september 2017


Handelstraat

Binnenkort start Welbions met de bouw van 15 sociale huurwoningen aan de Händelstraat. Deze woningen bouwen we op het terrein naast de Korhoenders. Welbions hoopt nog dit jaar de sleutels te overhandigen aan de nieuwe bewoners. 

Indeling woningen
De woning hebben drie slaapkamers, een open keuken en een vaste trap naar de ruime zolder. Alle woningen krijgen zonnepanelen. 

Huurprijs
Alle woningen vallen in de sociale huursector. De kale huurprijs ligt tussen € 635,- (tussenwoning) en € 690,- / € 710,- (hoekwoning). 

Reageren
Eind september 2017 biedt Welbions de woningen aan op deze website. U kunt alleen op deze woningen reageren, als u staat ingeschreven als woningzoekende. Houdt u ons aanbod in de gaten. 

Beeld van de woning en het project
Dura Vermeer Bouw Hengelo gaat de woningen bouwen. Het ontwerp is van Martin Huiskes van LKSVDD architecten. Het sluit aan bij de nieuwbouw die we een paar jaar geleden al hebben gerealiseerd aan de Händelstraat. Klik hier voor een beeld van de woning en het project. 

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.