Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woningtypes


In Hengelo en Borne bieden wij diverse soorten woningen aan. In uw woonwensen kunt u aangeven voor welk woningtype u in aanmerking wilt komen.


 

 

 • Woningtypes
  In Hengelo en Borne bieden wij diverse soorten woningen aan. In uw woonwensen kunt u aangeven voor welk woningtype u in aanmerking wilt komen.
  We hebben 2 type woningen waaruit u kunt kiezen.

  Woonhuis
  Een woonhuis is een woningtype waarbij u geen onder- of bovenburen heeft, meestal gebouwd in een rij. Een woonhuis wordt doorgaans bewoond door een gezin. Als u kiest voor Woonhuis ziet u alle type woonhuizen die passen bij uw inkomen en huishoudsamenstelling in uw aanbod staan.

  We kennen 3 type woonhuizen.

  Tussenwoning
  Dit is een woning waarbij de muren aan andere woningen grenzen

  Hoekwoning
  Dit is een woning die aan één kant grenst aan een andere woning. Deze woning heeft aan de zijkant van de woning extra grond. Vaak is dit een stuk extra tuin.

  Eindwoning
  Dit is een woning die aan één kant grenst aan een andere woning. Deze woning heeft geen extra grond aan de zijkant van de woning.

 • Appartementtypes
  Een appartement maakt deel uit van een groter gebouw, met meerdere woningen. De bewoner van een appartement heeft altijd beneden- en/of bovenburen. Voorbeelden zijn een flat, bovenwoning of benedenwoning. Als u kiest voor Appartement ziet u alle type appartementen die passen bij uw inkomen en huishoudsamenstelling in uw aanbod staan.

  We kennen 5 type appartementen.

  Galerijflat
  Dit is een flatwoning waarbij de voordeur uitkomt op een loopgang (galerij). Deze ligt aan de buitenkant van het complex en is niet afgesloten.

  Corridorflat
  Dit is een flatwoning waarbij de voordeur uitkomt op een loopgang die binnen in het complex ligt. Vanuit die gang binnen in het complex kom je in een centrale hal.

  Portiekflat
  Dit is een flatwoning waarbij de voordeur uitkomt op een gemeenschappelijk afsluitbaar trappenhuis.

  Bovenwoning
  Dit is een etagewoning of flatwoning, meestal gelegen op de 2e etage. De woning is bereikbaar via een binnentrap met soms een gemeenschappelijke voordeur. Of de woning heeft een eigen voordeur.

  Benedenwoning
  Etagewoning of flatwoning gelegen op de begane grond. De woning heeft een voordeur die op straat uitkomt.
   

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.