Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Resultaten opvragen


Enkele uren na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties gesorteerd en kunt u uw positie bij Mijn reacties zien.

Alleen als de verhuurder heeft aangegeven dat het resultaat niet bekend wordt gemaakt, ziet u bij uw reactie geen resultaat staan. Meestal ziet u dit bij nieuwbouwwoningen, waarbij meerdere woningen via een advertentie worden aangeboden of bij woningen waarbij de verhuurder handmatig een extra controle moet uitvoeren. Dit kan nodig zijn als inwoners van een woonplaats voorrang krijgen.

Wanneer u in aanmerking komt om de woning te bezichtigen, nodigt de verhuurder u hiervoor uit. Zij stuurt u een bericht om te peilen of u (nog) belangstelling heeft voor de woning. Het is belangrijk dat u hier tijdig op reageert. Als u niet reageert binnen de gestelde termijn, gaat de verhuurder ervan uit dat u geen belangstelling heeft.

Zodra de woning is toegewezen, gaat de woningadvertentie naar uw Historische reacties. Hier ziet u ook wat uw positie voor de woning was.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.