Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Reageren op een sociale huurwoning


U mag maximaal drie actuele reacties hebben. Dit zijn reacties op woningen waarvan de reactietermijn nog niet is verstreken.

Hebt u drie actuele reacties (zie de veelgestelde vraag onderaan deze pagina), maar ziet u nog een interessantere woning? Dan kunt u een actuele reactie intrekken en opnieuw reageren. Na het sluiten van de reactietermijn kunt u uw reactie niet meer intrekken. Is de reactietermijn van een van uw actuele reacties verstreken, dan kunt u weer op een nieuwe woning reageren.

Het woningaanbod op de website wordt iedere dag ververst. Een woning staat minimaal acht dagen op de website. In elke woningadvertentie staat tot wanneer u kunt reageren. Deze datum kan bij iedere woning anders zijn.

Op deze website vindt u bij Woningaanbod alle woningen die op dit moment beschikbaar zijn. Als u voor een woning in aanmerking wilt komen, klikt u bij de woningadvertentie op Reageren.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.