Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijving verlengen


U moet uw inschrijving jaarlijks verlengen. Na inschrijving is de registratie een jaar geldig en de eerste verlengingsdatum is dus precies een jaar na de inschrijfdatum. Na betaling van de verlengingskosten is uw registratie opnieuw een jaar geldig.

Hebt u bij uw inschrijving een doorlopende machtiging afgegeven? Dan worden de verlengingskosten automatisch van uw rekening afgeschreven. U ontvangt voor de vervaldatum een e-mail over de verlenging. Na het incasseren van de verlengingskosten wordt automatisch de inschrijving verlengd.

Hebt u geen doorlopende machtiging afgegeven? Dan ontvangt u voor de vervaldatum een e-mail om de verlengingskosten van € 15 te betalen. Dit kan via iDEAL. Natuurlijk kunt u ook alsnog een doorlopende machtiging afgeven.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verlengen van uw registratie. U kunt op twee manieren nagaan of de verlenging is gelukt en wat de geldigheidsdatum van uw inschrijving is:

  • Log in en klik bij Mijn gegevens op Overzicht van mijn gegevens 
  • Neem contact op met Welbions of Twinta Wonen

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.