Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Vrijesectorhuurwoning


Onder dit tabblad vindt u het aanbod vrijesector huurwoningen. Voor deze woningen hoeft u niet ingeschreven te staan als woningzoekende. De voorwaarden om in aanmerking te komen, worden bij het woningaanbod getoond. De kandidaat die het eerste reageert op de woning en voldoet aan de gestelde voorwaarden, wordt uitgenodigd voor een bezichtiging.

Woningen in de vrije sector hebben een huurprijs boven de huurtoeslag grens (€ 720,42 prijspeil 2019). Dit betekent dat u voor deze woningen geen aanspraak kunt maken op huurtoeslag. In de meeste gevallen geldt voor deze woningen een minimum inkomen. Dit wordt vermeld bij de woningomschrijving in de advertentietekst.

Mocht u belangstelling hebben in vrije sectorwoningen en hierover vragen hebben, dan kunt u dit kenbaar maken middels het contactformulier. Let op: kies als Onderwerp ‘Belangstelling vrije sectorwoning’.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.