Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Veelgestelde vragen


Hoe vind ik een (specifieke) woning?

U kunt op meerdere manieren het woningaanbod doorzoeken, afhankelijk van of u bent ingelogd of niet. U doet dit door op Woningaanbod te klikken. Bent u ingelogd? Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen. Ook als u niet bent ingelogd, kunt u het woningaanbod bekijken. Aan de linkerkant van uw scherm krijgt u in dit geval alle woonwensen te zien waaruit u mag kiezen. Zo heeft u de mogelijkheid een gemeente, plaatsnaam, wijk of buurt te selecteren. Maar ook specifieke kenmerken als het soort woning, de oppervlakte en het aantal kamers.

Verder heeft u altijd de mogelijkheid om ‘vrij’ te zoeken: in het veld Vrij zoeken vult u een plaats, woningtype of woningnummer in. Klik vervolgens op Zoeken en u krijgt de woning(en) te zien die aan uw opdracht voldoen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een appartement in 't Dijkhuis?

In de 92 zelfstandige woon-zorgappartementen in ‘t Dijkhuis (in eigendom van Welbions) kunnen senioren met een zorgindicatie zelfstandig wonen en al naar gelang hun wensen en behoeften gebruik maken van diensten en zorg. Het merendeel van de geboden zorg (uitsluitend verstrekt door de TriviumMeulenbeltZorg groep (TMZ)) wordt op indicatie geleverd.

Voor meer informatie over de appartementen en toewijzing van de woningen kunt u contact opnemen met Welbions, via het algemene nummer 074-2468300 
Heeft u een vraag over uw zorgindicatie?
Dan kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar van TMZ/ 't Dijkhuis. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0900-2453453.

De toewijzing van de appartementen vindt plaats op basis van inschrijfduur. Het wonen in een zorgappartement biedt de gelegenheid om gebruik te maken van de algemene voorzieningen die ‘t Dijkhuis te bieden heeft.


Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als u uw woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. U kunt bij uw woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende woonplaatsen, stadsdelen en wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs. U hoeft dan niet iedere keer dat u de website bezoekt opnieuw uw voorkeuren aan te geven.

Als u bent ingelogd en u klikt op Woningaanbod, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens.

U legt uw woonwensen vast op 'Mijn Gegevens' bij Profiel.

Wat zijn bewaarde woningen?

Als u een woning interessant vindt maar nog niet zeker weet of u erop wilt reageren, kunt u de woning eerst bewaren. Al uw bewaarde woningen vindt u terug in een overzicht met de belangrijkste kenmerken op een rij. Zo wordt het gemakkelijker om een keuze te maken.

U vindt uw bewaarde woningen terug bij 'Mijn gegevens'. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. De bewaarde woningen worden verwijderd als de reactietermijn is verlopen.

Wat houdt mijn slaagkans in?

Als u bent ingelogd, ziet u bij iedere woningadvertentie uw persoonlijke slaagkans: zeer hoog, hoog, gemiddeld, laag of zeer laag. Deze slaagkans laat zien hoeveel kans u maakt op de woning. De slaagkans is een indicatie.

Wanneer verschijnt het Digizine?

Tijdelijk is het niet mogelijk om u te abonneren op het Digizine. Wij werken hard een vernieuwde Digizine. In het najaar bieden wij weer een Digizine aan en kunt u zich hier op abonneren. 

Hoe zeg ik mijn abonnement op het Digizine op?

Zo kunt u het Digizine stopzetten:

  • Log in en klik bij Mijn WoningNet op Profiel;
  • Bij Abonnementen geeft u vervolgens aan dat u geen Digizine wilt ontvangen.

Vanaf dat moment krijgt u het Digizine niet meer toegestuurd. Uw woonwensen blijven wel bewaard.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.