Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Veelgestelde vragen


Wat zijn de voorwaarden om mij in te schrijven?
  • U moet minimaal achttien jaar zijn. Als blijkt dat u bij uw inschrijving jonger was dan 18 jaar, dan vervalt uw inschrijving. De betaalde inschrijfkosten worden niet teruggestort;
  • U beschikt over de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsstatus;
  • U mag maar één keer ingeschreven staan als hoofdaanvrager;
  • Uw inschrijving moet jaarlijks worden verlengd.
Wat zijn de kosten van een inschrijving?

De kosten voor inschrijving bedragen voor het eerste jaar € 15,00 en voor de verlenging € 15,00 per jaar (prijspeil 2019). De verlengingskosten worden jaarlijks geïnd in de maand waarin u zich heeft ingeschreven.

Hoe lang moet ik wachten op een sociale huurwoning?

De wachttijden verschillen per plaats, woningtype en buurt. Als u ingeschreven staat, kunt u bij het woningaanbod zien wat uw slaagkans is. Dit geeft u een indicatie van de wachttijd voor een bepaald type woning of voor een bepaalde buurt.

Hoe lang moet ik wachten op een woning in de vrije sector?

De woningen die aangeboden worden in de vrije sector, hebben meestal geen wachttijd. Als u op deze woningen reageert, neemt Welbions of Twinta Wonen contact met u op.

Hoe kom ik in aanmerking voor een garage of parkeerplaats?

U hoeft hiervoor niet ingeschreven te staan. Het actuele aanbod wordt gepubliceerd op deze website en daar kunt u op reageren.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.