Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigingen


Welbions nodigt u de dag na de selectie uit voor de bezichtiging. U ontvangt de uitnodiging per e-mail of telefoon, afhankelijk van de contactwijze die u hebt aangegeven. Twinta Wonen nodigt u eerst uit voor een gesprek.

In de uitnodiging staat wanneer en hoe u de woning kunt bezichtigen. U ontvangt gegevens van de huidige bewoner (of de contactpersoon) om een afspraak te maken, of u kunt op eigen gelegenheid de woning gaan bezichtigen (als de woning niet verhuurd is). U kunt ook een uitnodiging ontvangen voor een groepsbezichtiging, waarbij meerdere kandidaten tegelijk worden uitgenodigd om te woning te gaan bezichtigen. De datum en de tijd van een groepsbezichtiging staan vast.

Nadat de bezichtiging heeft plaatsgevonden, moet u doorgeven of u de woning wel of niet accepteert. Doet u dit niet op tijd, dan vervalt de aanbieding. Het is niet de bedoeling dat u de woning gaat bekijken als u geen uitnodiging heeft ontvangen.

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.