Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigingen en accepteren


Welbions en Twinta Wonen bieden vrijwel alle woningen digitaal aan. Het contact met u verloopt per e-mail of telefoon. Door het contact zoveel mogelijk digitaal te laten verlopen, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een woning zoeken, aangeboden krijgen en accepteren. U hebt hierdoor sneller inzicht in uw lopende aanbiedingen. 

Na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties gesorteerd en nodigt Welbions de eerste kandidaten uit voor een bezichtiging. Als u bent geselecteerd om de woning te bezichtigen, en u heeft aangegeven dat u uw aanbiedingen per mail wilt ontvangen, krijgt u eerst een e-mail om uw belangstelling te peilen (interessepeiling). De aanbieding vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft. Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert. Twinta Wonen nodigt u altijd eerst uit voor een gesprek, voordat u de woning kunt gaan bezichtigen.

Let op: staat u op de nummer 1-positie en hebt u positief gereageerd na bezichtiging? Dan kunt u niet meer op een andere woning reageren, uw inschrijving staat dan in blokkade. Uw gegevens worden gecontroleerd en als deze juist zijn, krijgt u een huurovereenkomst aangeboden.

Help en uitleg ?

×
Inkomenscontrole

Belangrijk nieuws over de inkomenscontrole! Lees meer in het nieuwsbericht.

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.