Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Deze website is vernieuwd

23 juli 2018


WoningNet heeft een aantal aanpassingen op de website doorgevoerd. 
De belangrijkste wijzigingen hebben we voor u op een rijtje gezet.
 
Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres en niet meer met uw registratienummer. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is op bevestigen klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer.
 
Woonwensen aanvullen 

Na het inloggen, kunt u naar MijnWoningNet en dan naar Profiel. Bij het onderdeel ‘woonwensen’ kunt u uw wensen aanvullen. Vul bij het onderdeel ‘inschrijfgegevens’ uw voornaam in.

Betalingen via Buckaroo

Vanaf 24 juli 2018 worden de inschrijf- en verlengingskosten namens WoningNet Hengelo Borne via Buckaroo geïncasseerd. U ziet dus de naam van Buckaroo in verlengings e-mail en bankafschriften staan. 
 
Wijzigingen die op een later moment worden ingevoerd
Regio Hengelo-Borne is nu de eerste klant met het nieuwe systeem hierdoor zijn nog niet alle functies beschikbaar. Zo hebben we tijdelijk geen Digzine. In het najaar komt er een vernieuwde Digizine. 
 
Vragen

Heeft u vragen over de wijzigingen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen klantenservice@welbions.nl of u kunt ons bellen, telefoonnummer 074 2468300.
 

Help en uitleg ?

x
Helpmodus is nu actief

De help functie is nu actief. Klik op het ?-icoon om uitleg te krijgen bij dat betreffende onderwerp. Klik nogmaals op "Help?" om de helpmodus te sluiten.